top of page

Join the movement

Jij wéét dat je iets te brengen hebt, je voelt het aan alles in jou. Misschien ben je al begonnen met de eerste stappen, of misschien moet je die nog zetten. Maar OH wat is het spannend. En elke keer loop je weer tegen jouw belemmerende overtuigingen aan. Maar vrouw, het is tijd om je nu over te gaan geven. Voel de toestemming om in jouw licht te gaan staan. Je bent het waard én de wereld wacht op jou.

Join the movement en laat je niet meer tegenhouden!

VerbeeldingsKracht-13.jpg
Binnen 6 maanden van moed een blijvende eigenschap maken om jouw dromen waar te kunnen maken

Je weet wat je te doen hebt, je wil heel graag je plannen uitvoeren, je kent alle theorieën en strategieën maar het daadwerkelijk doen... dat is iets anders. Het is tijd dat je stopt met jezelf te kwellen en teleur te stellen, en gaat genieten van al het moois dat het leven jou te bieden heeft, én andersom! Sluit je voor 6 maanden aan bij de Als je maar durft movement en stap in de moedigste versie van jou, die haar belemmerende overtuigingen kent én daar doorheen weet te breken.

Wat kun je verwachten

6 x livedag inclusief empowerende experience + activiteit die optioneel begeleid wordt door een expert binnen het thema van die maand + lunch (10.00-16.00 uur)

Online community met veel groepscontact + inspiratie en challenges van Harriëtte en andere experts + wekelijks online incheckmoment met groep

Op een avontuurlijke maar safe manier jouw durf-spier trainen voor blijvende moed

Een fijne mix van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit én real life action

Van kickboxen tot stembevrijding en van het podium pakken tot een ijsbad - unlock de schatten waarvan je niet wist dat je ze in je had

Een netwerk van like-minded vrouwelijke ondernemers

Over de toekomstige jij

Je bent een ondernemende vrouw die groot speelt, in je leven en in je bedrijf. Je kent jezelf, omarmt jezelf (ook jouw schaduwkanten) en durft jezelf, jouw visie en jouw werk te laten zien in volle glorie. Je bent niet bang om spannende stappen te zetten, omdat je weet hoe jij met ongemakkelijke gevoelens om kunt gaan en je weet: door buiten mijn comfort zone te stappen kan ik mijn dromen waarmaken. En je zult ongetwijfeld een keer struikelen, maar je staat weer op en neemt de geleerde lessen mee om weer verder te groeien. Dit alles vraagt om moed. Je hebt jouw innerlijke werk gedaan. Je had de moed om naar binnen te keren, eerlijk naar jezelf te kijken, jouw belemmerende overtuigingen onder ogen te zien en jouw kracht te ontdekken, en daardoor sta jij nu op dit punt. Fearless en courageous en een inspiratiebron voor anderen.  

Klinkt dit als de vrouw die jij diep van binnen bent maar nu nog niet uitdraagt? Dan is dit traject voor jou!

 

 

 

 

Je ben al even ondernemer of staat op het punt te beginnen, je hebt een missie (op welk gebied dan ook) en je voelt dat je groter mag gaan spelen. Je staat open voor spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, maar houdt ook van actie en bent praktisch ingesteld. We gaan niet alleen (weg)dromen, we gaan doen! Je hebt al genoeg moed om iets nieuws te proberen en weet dat je daar niet direct goed in hoeft te zijn. Je ziet ook andere vrouwen graag stralen.

 

Waar jij nu staat

Impressie van het programma 

Livedag 1
Thema: Je verhaal doorvoelen en delen met andere mensen

We gaan het theater in!  Deze dag staat in het teken van jouw verhaal doorvoelen en vertalen naar een presentatie op het podium. We gaan aan de slag met het ontdekken van jouw belemmerende overtuigingen en die open en bloot leggen om ze verder in dit traject te transformeren. Door jouw kwetsbare kant te laten zien, doe je vertrouwen op, want je ervaart: die kant mag er dus ook zijn. En ook dan is het al goed genoeg.

Livedag 2
Thema: de pijn en blokkades confronteren

Een retreat dag, maar niet puur ter ontspanning. We gaan leren omgaan met pijn en ongemakkelijke gevoelens. Je zult ervaren, dat wanneer je angsten durft aan te kijken, deze minder intens worden. Jouw belemmerende overtuigingen zetten we om in fysieke pijn in een ijsbad en/of op een sadhu spijkerplank, om je daarna krachtiger dan ooit te voelen.

Hoe helpt dit programma jou om bij jouw toekomstige jij te komen?

Moed vindt op vele lagen plaats, het gaat over jezelf durven laten zien en horen, durven voelen, durven vechten, kwetsbaar durven zijn, durven spelen, durven vragen, de controle los te durven laten etc etc. Tijdens de livedagen word je getraind op een of meer van deze facetten door middel van een empowerende experience met een headphone op (lees hieronder meer over de experience) én een bijpassende activiteit die in sommige gevallen begeleid wordt door een expert in haar of zijn vakgebied.

 

Door te blijven trainen met het doorbreken van de comfort zone, wordt moed een blijvende eigenschap die jij bezit. Wat betekent dat? Dat jouw volle potentieel eindelijk het levenslicht ziet en jij een leven vol vervulling en avontuur leidt. You will feel ALIVE!

 

Wat krijg je daarnaast?
Iedere week een online meeting om bij elkaar in te checken en moedig de week in te gaan, en een ondersteunende online community die nog veel meer biedt op het gebied van durven: inspiratie, challenges, onderlinge support, motivational content etc.

 

Dit programma is zo gebouwd, dat een onlosmakelijke band tussen de groepsdeelnemers gegarandeerd is. Wanneer je samen activiteiten ondergaat waarbij adrenaline een grote rol speelt, creëert dat een band. Door op elkaar te kunnen steunen, weten wat de ander doormaakt is het groepsgevoel groot. Het online samenkomen versterkt die onderlinge support, waardoor jij er niet meer alleen voor staat. Iets spannends te doen? We got you!

 

Wat is dit programma niet:
- Business coaching 
- 1:1 coaching

Praktische informatie
Deze groep start najaar 2024. Alle events vinden plaats in de provincie Utrecht en hebben een eigen thema en activiteit en natuurlijk een heerlijke lunch. Verder starten we elke maandag met een online sessie, waarbij we elkaar  ondersteunen in de dingen waar we tegen aan lopen. Let's jump together! 

Reviews over de experiences & DURF event

WhatsApp Image 2023-04-08 at 10.52.08 (3).jpeg

Over

Harriëtte Borgdorff

Harriëtte is opgeleid tot film- en televisiewetenschapper en heeft diverse functies gehad binnen festivals, online communities en het uitgeversvak. Nadat ze in 2022 een deep dive in zichzelf maakte en bij haar diepe kern terecht kwam veranderde haar leven. Ze ontwikkelde ze een compleet nieuw concept - de In je Verbeeldingskracht Experience -, organiseerde ze events en toffe samenwerkingen en ontwikkelde ze een groepstraject om vrouwen dichter bij zichzelf en hun dromen te brengen. Ze ervaarde dat het vaak gaat om het hebben van moed bij het najagen van dromen en je leven leiden op je eigen voorwaarden. Het is dan ook haar missie om mensen te inspireren zich niet meer te laten leiden door hun angsten en hun belemmerende overtuigingen. 

Over de experience

De Als je maar durft Experience is een visualisatiereis op een mooie plek midden in de natuur of op een andere bijzondere locatie, waarbij jij contact maakt met de meest krachtige versie van jezelf. Die versie die al in jou zit. Met jouw eigen verbeeldingskracht, headphones, muziek, woorden en bewegingen ervaar je een onvergetelijke ervaring die echt transformerend kan zijn. Waarbij je herinnerd wordt aan de dromen die je (misschien wel stiekem) hebt en daarbij de moed krijgt om stappen in die richting te zetten. In dit traject zal iedere experience een ander thema hebben die aansluit bij de bijbehorende activiteit.

Investering

De investering in dit programma is een pilotprijs van 1750 euro. Je krijgt hiervoor:

  • 6 livedagen, inclusief empowerment experience, begeleide activiteit, drankjes en lunch

  • Elke maandag een online weekstart om bij elkaar in te checken en elkaar te supporten (24 x in totaal)

  • Online community met inspiratie, challenges en onderlinge support (toegang is voor altijd)

  • Je maakt gedurende het traject op verschillende momenten content die je kunt inzetten voor je bedrijf

  • Blijvende moed en een netwerk van gelijkgestemde ondernemers

Wat je tot slot moet weten

Let op: dit is de eerste ronde van dit gloednieuwe programma. Je kunt op een later moment instappen (naar verwachting begin 2025), de prijs gaat dan omhoog. De inhoud van het programma blijft nog even geheim, want overgeven aan het onbekende is stap 1 in het trainen van je durf-spier ;). Daarnaast wordt het traject vormgegeven naar aanleiding van jullie input. Betalen in termijnen is mogelijk, stuur dan even een berichtje.

Veelgestelde vragen

Wanneer en waar zijn de livedagen?

Eens per maand, van 10.00-16.00 uur in de provincie Utrecht (exacte data en locaties worden bekend gemaakt en kunnen per livedag verschillen).

Wat gebeurt er als ik een livedag mis?

Voor jezelf en het groepsproces is het natuurlijk fijn als je er alle dagen bij bent. Mocht je onverhoopt 1 dag missen, kun je die later bij een andere groep inhalen (in overleg). Mis je er meer dan 1 is er geen verdere regeling mogelijk.

Hoe groot is de groep?

Om het groepselement goed tot uiting te laten komen is een minimum aantal deelnemers vereist van 5 deelnemers. Indien het minimum aantal deelnemers niet wordt behaald wordt het groepstraject geannuleerd en ontvang je het reeds betaalde bedrag terug. Het maximum aantal deelnemers is 10.

bottom of page