top of page

A Multicolor Summer

Een driedelige experience reeks voor mensen die stappen willen maken om hun droom te verwezenlijken, om te voelen: ik KAN en MAG dit gaan doen.

In drie middagen ga je ontdekken:

1) Wat jou nog belemmert om je dromen nu echt te gaan najagen

2) hoe jouw droomleven er dan precies uitziet

3) hoe je meer moed krijgt om stappen te gaan maken

 

Op naar een multikleurrijk leven vol mogelijkheden en wonderen waarin je durft te gaan proberen, ontdekken, op je bek durft te gaan en daarna weer opstaat en verder gaat groeien. 

VerbeeldingsKracht-13.jpg
Na dit programma heb je de juiste mindset, het zelfvertrouwen, en de durf om eindelijk de stappen te zetten richting jouw droom. Niet meer denken aan 'hoe het zou zijn', maar écht gaan doen en dus echt een full color leven gaan leiden. Daarnaast krijg jij een fijne supportgroep met gelijkgestemde mensen die je graag blijven aanmoedigen op jouw pad. Zodat jij de tweede helft van het jaar met de juiste instelling echte stappen kan gaan maken.

Wat kun je verwachten

3 x live middag inclusief empowerende experience + mini workshop (13.30-17.00 uur)

Telegram contact met groep gedurende traject

Op een avontuurlijke maar safe manier jouw durf-spier trainen voor blijvende moed

Een fijne mix van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit én real life action

In super snelheid stappen durven maken naar een kleurrijker bestaan

Een netwerk van

like-minded  vrouwen

Van een leven vol sleur,naar een wereld vol kleur.

Ik neem je mee in een paradigma shift.

Zet al je overtuigingen maar in de lift.

Stap bij de hoogste verdieping uit,

en gooi ze overboord!

En kijk, vooruit:

Een multikleurrijk universum, vol mogelijkheden en wonderen.

Laat je maar overdonderen.

En durf dan te springen...

Samen met je angst - en al die andere dingen.

Zwart, grijs en wit bestaan niet meer,

kijk nog maar een keer.

Als je maar durft...

Te geloven en te hopen dat het ook voor jou is weggelegd.

Impressie

Inhoud van het programma 

Livedag 1
Thema: Paradigma shift

Bewust worden van je belemmerende overtuigingen en ontdekken dat alles slechts een perspectief is en dat je jouw perspectief dus kunt veranderen. Je gaat bovendien ervaren dat je contact kun maken met je innerlijke mentor, de bron van wijsheid.

+ workshop ‘anders leren kijken & inspiratie opdoen’  in een gallery

Livedag 2
Thema: De lift in

Gooi je oude, beperkende overtuigingen overboord en creëer een nieuw, multikleurrijk perspectief. Wat als ALLES mogelijk is? Wat als jij ALLES zou kunnen (leren)? Wat is belangrijk voor JOU? Je gaat ontdekken en bepalen op welke manier jij jouw leven wilt leiden.
 

+ workshop vision board maken

Livedag 3
Thema: Springen

Een experience met challenges om jou te helpen je comfort zone te stretchen. Welke kleine stappen kun je nu al nemen? Welke deadlines kun je voor jezelf bepalen?

+ workshop spijkerbed (pijn/ongemak durven confronteren) 
+ jouw verhaal vertellen op het podium

Praktische informatie
Deze groep start zomer 2024. Alle events vinden plaats in de provincie Utrecht en hebben een eigen thema en activiteit. Tussendoor is er contact via de app Telegram.

Reviews over de experiences & DURF event

WhatsApp Image 2023-04-08 at 10.52.08 (3).jpeg

Over

Harriëtte Borgdorff

Harriëtte is opgeleid tot film- en televisiewetenschapper en heeft diverse functies gehad binnen festivals, online communities en het uitgeversvak. Nadat ze in 2022 een deep dive in zichzelf maakte en bij haar diepe kern terecht kwam veranderde haar leven. Ze ontwikkelde ze een compleet nieuw concept - de In je Verbeeldingskracht Experience -, organiseerde ze events en toffe samenwerkingen en ontwikkelde ze een groepstraject om vrouwen dichter bij zichzelf en hun dromen te brengen. Ze ervaarde dat het vaak gaat om het hebben van moed bij het najagen van dromen en je leven leiden op je eigen voorwaarden. Het is dan ook haar missie om mensen te inspireren zich niet meer te laten leiden door hun angsten en hun belemmerende overtuigingen. 

Over de experience

De Als je maar durft Experience is een visualisatiereis op een mooie plek midden in de natuur of op een andere bijzondere locatie, waarbij jij contact maakt met de meest krachtige versie van jezelf. Die versie die al in jou zit. Met jouw eigen verbeeldingskracht, headphones, muziek, woorden en bewegingen ervaar je een onvergetelijke ervaring die echt transformerend kan zijn. Waarbij je herinnerd wordt aan de dromen die je (misschien wel stiekem) hebt en daarbij de moed krijgt om stappen in die richting te zetten. In dit traject zal iedere experience een ander thema hebben die aansluit bij de bijbehorende activiteit.

Investering

De investering in dit programma is een introductiepijs van 249 euro. Je krijgt hiervoor:

  • 3 live middagen, inclusief empowerment experience, workshop en thee/koffie met wat lekkers

  • Een netwerk van gelijkgestemde vrouwen

bottom of page