top of page

Als je maar durft 
Movement

Stop dreaming, start doing! Alles wat je nodig hebt, is MOED.

VerbeeldingsKracht-12.jpg
Citrus

Binnen 6 maanden van moed een blijvende eigenschap maken om jouw dromen waar te kunnen maken

Je weet wat je te doen hebt, je wil heel graag je plannen uitvoeren, je kent alle theorieën en strategieën maar het daadwerkelijk doen... dat is iets anders. Het is tijd dat je stopt met jezelf te kwellen en teleur te stellen, en gaat genieten van al het moois dat het leven jou te bieden heeft, én andersom! Sluit je voor 6 maanden aan bij de Als je maar durft movement en stap in de moedigste versie van jou.

Wat je kunt verwachten van dit programma:

"De Experience werkt nog na! Vandaag eindelijk een stap gezet die ik de hele tijd aan het uitstellen was, namelijk langs leuke winkels in de stad gaan om mijn producten aan te verkopen. En ik heb hele leuke reacties gekregen en mail adressen van de inkopers om mijn distributieplan voor te leggen!! 😁🔥 Die ik nog niet heb! Haha!! 😂😂 Maar daar ga ik me nu over buigen! Dus ipv mijn angst dat ik weg-gebooeehhh-d zou worden, kreeg ik positieve eerste reacties! 😃😃😃"

Jelena, Nayadin.nl

Voor vrouwen die groter willen spelen, in hun leven en in hun onderneming

Voor wie?

  • Vrouwen die groter willen spelen, in hun leven en in hun onderneming (of je staat op de drempel van het ondernemerschap)

  • Vrouwen die op een missie zijn en daarbij meer moed kunnen gebruiken

  • Vrouwen die open staan voor spiritualiteit maar ook van actie houden en praktisch zijn ingesteld. We gaan niet alleen (weg)dromen, we gaan doen!

  • Vrouwen die al wel genoeg moed hebben om iets nieuws te proberen en weten dat ze daar niet direct goed in hoeven te zijn

Wat levert het je op?

Moed vindt op vele lagen plaats, het gaat over jezelf durven laten zien en horen, durven voelen, durven vechten, kwetsbaar durven zijn, durven spelen, durven vragen, de controle los te durven laten etc etc. Tijdens de livedagen word je getraind op een of meer van deze facetten door middel van een empowerende experience met een headphone op én een bijpassende activiteit die begeleid wordt door een expert in haar of zijn vakgebied. Door te blijven trainen met het doorbreken van de comfort zone, wordt moed een blijvende eigenschap die jij bezit. Wat betekent dat? Dat jouw potentieel eindelijk het levenslicht ziet en jij een leven vol vervulling en avontuur leidt. You will feel ALIVE!

Wat krijg je daarnaast?

De online community biedt nog veel meer op het gebied van durven: masterclasses door experts, challenges, onderlinge support, motivational content etc.

Dit programma is zo gebouwd, dat een onlosmakelijke band tussen de groepsdeelnemers gegarandeerd is. Wanneer je samen activiteiten ondergaat waarbij adrenaline een grote rol speelt, creëert dat een band. Door op elkaar te kunnen steunen, weten wat de ander doormaakt is het groepsgevoel groot. Het online samenkomen versterkt die onderlinge support, waardoor jij er nooit meer alleen voor staat. Iets spannends te doen? We got you!

Praktische info

Praktische informatie

Deze groep start 1 april 2024. De eerste livedag is op 12 april. Alle events vinden op de tweede vrijdag van de maand plaats in de provincie Utrecht en hebben een eigen thema en activiteit en natuurlijk een heerlijke lunch. Verder starten we elke maandagochtend met een online sessie van een uur, waarbij we elkaar kunnen ondersteunen in de dingen waar we tegen aan lopen. Let's grow together!

Let op: dit is de eerste ronde van dit gloednieuwe programma. Je kunt op een later moment instappen (naar verwachting juni 2024), de prijs gaat dan omhoog. De inhoud van het programma blijft nog even geheim, want overgeven aan het onbekende is stap 1 in het trainen van je durf-spier ;).

Ik kijk er ontzettend naar uit om met jou het avontuur aan te gaan!

Join the Club

Join our email list and get access to specials deals exclusive to our subscribers.

Thanks for submitting!

bottom of page