top of page
thought-catalog-LrHek0iJTAE-unsplash.jpg

Verbeelding brengt ons overal. Waar willen jullie heen met de organisatie?

In een snel veranderende wereld is het vermogen om buiten de gebaande paden te denken essentieel voor succes. Verbeeldingskracht stelt bedrijven in staat om unieke oplossingen te vinden, nieuwe markten te verkennen en op een creatieve manier uitdagingen aan te pakken.

 

Ik geloof dat verbeeldingskracht het verschil kan maken voor jouw bedrijf, met name in combinatie met de unieke AJMD-methode!

AJMD staat voor Als je maar durft! In een samenleving waarin veel keuzes worden gebaseerd op ​angst wil ik mensen aanmoedigen om te leven vanuit vertrouwen. Wat zou er kunnen gebeuren als je wél ruimte geeft aan die grootse ideeën, als je de ratio even naar de achtergrond zou kunnen verplaatsen, als je alle to-do's even los zou durven laten, als je ruimte zou maken voor gevoel en creativiteit? 

Combineer verbeeldingskracht met het prikkelen van de zintuigen, het oproepen van emotie, spel en beweging en je hebt de unieke AJDM-methode.
swipe om verder te lezen

Hoe kan verbeeldingskracht het verschil maken?

 • Verbeelding speelt een cruciale rol in innovatie. Het stelt ons in staat om nieuwe oplossingen en producten te bedenken, van baanbrekende technologieën tot creatieve kunstwerken.

 

 • Probleemoplossing wordt versterkt door verbeeldingskracht. Door verschillende scenario's en uitkomsten voor te stellen, kunnen we effectievere strategieën ontwikkelen om uitdagingen te overwinnen.
   

 • Verbeeldingskracht helpt leiders om een inspirerende visie voor de toekomst van het bedrijf te ontwikkelen, die richting en motivatie biedt voor alle medewerkers.
   

 • Complexe ideeën en strategieën kunnen beter begrepen en gecommuniceerd worden door gebruik te maken van verhalen, emotie en geleide visualisaties. De AJMD-methode is een unieke strategie om jouw mensen mee te krijgen in een veranderingsproces.
   

 • Door een cultuur van verbeeldingskracht te bevorderen, voelen medewerkers zich meer geïnspireerd en gemotiveerd, wat hun betrokkenheid en productiviteit verhoogt.

alexander-grey-zi1GRsLym3s-unsplash.jpg

Over de AJMD-methode

In mijn unieke methode neem ik de groep mee op een laagdrempelige en speelse innerlijke verbeeldingsreis. Je krijgt een koptelefoon op waardoor je in je eigen belevingswereld kunt stappen. Door middel van uiteenlopende werkvormen begeleid ik de groep richting het gewenste resultaat. Dit kan zijn:  

- Innovatieve ideeën voor een probleem bedenken
- Een visie voor de toekomst ontwikkelen

- Creatieve nieuwe ideeën bedenken

- Mensen meekrijgen in veranderingsprocessen

- De missie en waarden overbrengen op de werknemer

De AJMD-methode kan voor ieder vraagstuk worden ingezet. Ik denk graag met je mee! Laat hieronder je gegevens en vraagstuk achter en ik neem z.s.m. contact met je op.

VerbeeldingsKracht-15.jpg

Waar kan ik je bij helpen?

VerbeeldingsKracht-18.jpg

Bedankt voor je bericht!

bottom of page