top of page

EXPERIENCES

VerbeeldingsKracht-9.jpg

In je VerbeeldingsKRACHT Experience

Een visualisatiereis naar binnen

Deze experience is een hele bijzondere reis met jezelf, op een unieke locatie. Een next level visualisatie, waar je zelf de hoofdrol in speelt. De experience bestaat uit visualisaties, beweging, waarmee jij door middel van verbeeldingkracht, de krachtigste versie van jezelf zult ontmoeten.

In deze experience bied ik een unieke mogelijkheid om uit de vaste structuur te stappen. Om even helemaal te zijn in het NU, om je innerlijke kind weer te ontmoeten en te dromen. En bovenal: om jou te laten voelen hoeveel meer je bent dan je nu misschien denkt! In deze experience nodig ik je uit om uit je schulp te kruipen en jezelf (op een andere manier) te laten zien. Best wel spannend. Maar áls je durft (en dat geldt op ieder gebied)… dan zullen er zulke bijzondere dingen gebeuren! Ik help je een beetje door je een koptelefoon op te zetten zodat je in je eigen wereld belandt. We doen het samen, maar je doet het echt voor jezelf.
 

Dit maakte de experience los in Kiki:
"Veel liefde voor mezelf. Dat ik mezelf deze experience gun, dat ik zulke lieve mensen om me heen voelde. De energie van iedereen om me heen voelde ook fijn. Ik voelde dat ik in de grotere versie van mezelf mocht stappen. Nog meer mezelf mocht laten zien."

 

Voor wie:

De experience kan worden geboekt als onderdeel van een programma - bijvoorbeeld tijdens een retreat, event of andere soorten bijeenkomsten, of als losse workshop. Er zijn diverse varianten mogelijk voor uiteenlopende doelgroepen. Invulling kan in overleg worden bepaald. De complete experience duurt ongeveer 75 minuten.

Neem contact met mij op om de mogelijkheden door te nemen.

bottom of page